BredaDarts.nl Nieuws Reglementen Contact Online Inleveren Uitslagen

BredaDarts.nl

Welkom op de website van Stichting Breda Darts.
Speelschema`s 2019-2020 online!

26-09-2019 21:39 door hgmdesign

De schema`s voor de S.B.D. Wintercompetitie 2019-2020 staan online. We beginnen maandag 30 september met de bekercompetitie. De week erna volgt de eerste speelweek van de reguliere competitie.

Inloggegevens voor OIU (Online Inleveren Uitslagen) kun je zelf opvragen door op het inlogscherm te klikken op `Nieuwe inloggegevens opvragen`.

Captains/teamvergadering 2019

02-10-2019 18:49 door Alex

Beste darters en dartsters,

Op 23 september 2019 vond in Café de Haagse Poort de jaarlijkse captains/teamvergadering plaats.

Op de agenda stonden een aantal belangrijke punten die besproken zouden gaan worden, waaronder de nummer 1 van de irritatie top-10 `uitstellen van wedstrijden`. Het andere belangrijke agendapunt was het `toelaten van teams buiten de stadsgrenzen van Breda (Bavel, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout).

Helaas waren er van de 27 teams die zich hebben ingeschreven voor de wintercompetitie 2019-2020 maar 13 teams vertegenwoordigd tijdens deze vergadering.

Desalniettemin zijn de volgende besluiten genomen:

Uitstelwedstrijden BELANGRIJK !!

Na jarenlange irritatie en frustratie, voor zowel de teams áls Stichting Bredadarts, over het uitstellen van wedstrijden heeft het bestuur besloten dat het uitstellen van wedstrijden per seizoen 2019-2020 niet meer mogelijk is ! De wedstrijd dient gespeeld te worden/zijn in de daarvoor aangewezen speelweek.
Het reglement is hier inmiddels op aangepast.

Toelating teams buiten de stadsgrenzen van Breda

Dit punt was reeds ingebracht door René Wagemans tijdens de captains/teamvergadering van 2018, met als doel de bereidheid onder de darters en dartsters voor uitbreiding van het speelgebied te inventariseren.
Omdat met het plaatsen van een Poll op de website en Facebook van Stichting Bredadarts óf het rondsturen van een email geen garantie voor een eerlijke telling aanwezig was is dit punt tijdens de vergadering onder de aanwezigen in stemming gebracht.
De meerderheid van de aanwezigen heeft vóór uitbreiding van het speelgebied gekozen.
Dit houdt in dat vanaf seizoen 2020-2021 het speelgebied van Stichting Bredadarts zal worden uitgebreid met teams uit Bavel, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout.
Stichting Bredadarts zal zich hiervoor actief gaan promoten bij de speelgelegenheden die nu door deze uitbreiding in aanmerking komen.

Wijziging maximaal aantal spelers per wedstrijd

Dit punt is ingebracht door Yordi Mol en houdt in dat het vanaf seizoen 2020-2021 mogelijk is om 8 spelers op te stellen.
Zowel het reglement áls het wedstrijdformulier zal hierop aangepast gaan worden.

Aantal teams tijdens de finaledag van de zomercompetitie

Dit punt is ingebracht door Noortje Jacobs en heeft te maken met de finaledag van de zomercompetitie 2019, alwaar dit jaar voor het eerst was gekozen om (maar) 2 teams voor de winnaarsronde en 2 teams voor de verliezersronde te laten spelen.
Gekozen is nu om de finaledag van de zomercompetitie 2020 weer te laten spelen door 4 teams in de winnaarsronde en 4 teams in de verliezersronde.

Uitbreiding bestuur

Stichting Bredadarts heet Albert Baert van harte welkom als algemeen bestuurslid.
Albert Baert zal actief deelnemen aan het bestuur en assisteert, indien nodig, een ander bestuurslid in zijn/haar taken.

Stichting Bredadarts wenst alle darters en dartsters een sportief dartseizoen toe.

Speelschema zomercompetitie 2019

26-09-2019 21:39 door hgmdesign

Het speelschema van de SBD Zomercompetitie 2019 staat online. 16 teams gaan strijden om de titel deze zomer.

We hebben 2 poules van 8. Wat betekent dat van elke poule de nummers 1 tot en met 4 naar de winnaars-knock-out gaan. De nummers 5 tot en met 8 gaan naar de verliezers-knock-out.

Na de poules hebben we 1 vrije week, voor eventueel inhaalwedstrijden. Daarna volgen 2 knock-out-weken, zodat we van de winnaarsronde 2 teams overhouden en ook van de verliezersronde 2 teams overhouden. Deze teams spelen de finaledag op 22 september 2019.

bekijk alle nieuwsberichten